dinsdag, 7. september 2021 - 17:37 Update: 07-09-2021 17:44

Felle brand in schuur slaat over op woning in Sint-Oedenrode

Sint Oedenrode

In de nacht van maandag op dinsdag werd rond 03.15 uur de brandweer gealarmeerd voor een autobrand aan de Wilhelminastraat in Sint-Oedenrode. Al snel werd duidelijk dat een felle uitslaande brand woedde in een schuur achter een woning aan de Frederikstraat waar die straat kruist met de Wilhelminastraat.

Brandoverslag op woning

Het vuur greep razendsnel om zich heen, terwijl brandweerlieden het vuur bestreden sloeg het vuur over op de woning. De brandweer schaalde op naar
middelbrand en kwam met twee blusvoertuigen en een watertankwagen ter plaatse. Buurtbewoners keken toe hoe de brandweer de immense vlammenzee doofde. 

Schade 

Een woning aan de Wilhelminastraat is korte tijd door de brandweer nat gehouden om de voorkomen dat deze ook vlam zou vatten. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, ten minste twee schuurtjes en een woning liepen grote schade op door de brand. Stichting Salvage is in kennis gesteld. Zowel de Frederikstraat als de Wilhelminastraat werden afgesloten en omstanders werden door de politie op afstand gehouden.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):