woensdag, 15. december 2021 - 17:43 Update: 15-12-2021 17:54

Vrouw verstopte na inbraken groot geldbedrag in haar beha

lingerie-bh
Foto: Pixabay/webandi
Den Haag/Scheveningen

Een 22-jarige vrouw is in de nacht van dondag op maandag in een hotel in Scheveningen door de politie aangehouden op verdenking van heling van geld dat bij meerdere inbraken is buitgemaakt. 'De vrouw bleek onder meer een groot geldbedrag in haar beha te hebben verstopt', zo meldt de politie woensdagmiddag.

Man (47) aangehouden

De politie hield die nacht een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan in het hotel in Scheveningen. De man wordt verdacht van meerdere woninginbraken. Bij het hotel werd ook de 22-jarige vrouw uit Scheveningen aangehouden. 

Bekende van de politie 

De politie kwam de man op het spoor na een woninginbraak aan Atjehstraat in Noordwijk, die zondag 12 december gepleegd werd. De man, die na de inbraak wist te ontkomen, bleek een bekende van de politie te zijn. Hij wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een woninginbraak die eind oktober in Wassenaar is gepleegd.

Hotel

De verdachte verbleef in een hotel aan de Van Stolkweg in Scheveningen, waar hij maandag 13 december omstreeks 01.30 uur is aangehouden. Ook een 22-jarige vrouw uit Scheveningen is bij het hotel aangehouden. Zij was kort voor de aanhoudingen bij de man in het hotel op bezoek en had onder meer een flink geldbedrag in haar beha verstopt. Ze wordt verdacht van heling en de herkomst van het geld wordt onderzocht.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):