woensdag, 9. februari 2022 - 17:06 Update: 09-02-2022 17:08

Man gegijzeld en mishandeld in ‘s-Hertogenbosch

zwaailamp
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Den Bosch

In de nacht van vrijdag 4 februari op zaterdag 5 februari kwam een man het politiebureau in ‘s-Hertogenbosch binnen gelopen en vertelde dat hij was gegijzeld, mishandeld en bestolen. In de daarop volgende dagen zijn er drie verdachten aangehouden. De politie is nog op zoek naar een vierde verdachte.

Gijzeling

Het slachtoffer werd op vrijdag 4 februari rond 20.00 uur gelokt naar een parkeerplaats bij sportvereniging OSC in ‘s-Hertogenbosch. Daar werd hij onder dwang een auto ingetrokken, mishandeld en bestolen. Hij is vervolgens enkele uren vastgehouden door de verdachten. Na uren van angst is het slachtoffer vrijgelaten en naar het politiebureau gegaan. De recherche is volop bezig met het onderzoek.

Getuigen

We zijn nog op zoek naar een vierde verdachte en hopen dat iemand iets heeft gezien of meer informatie heeft over deze zaak. De recherche zoekt specifiek getuigen die iets hebben gezien op vrijdag 4 februari rond 20.00 uur bij de parkeerplaats van sportverenging OSC op Het Wielsem. Een witte auto met twee vrouwen erin reed weg toen het slachtoffer daar aan kwam rijden. Het slachtoffer werd een auto ingetrokken met een buitenlands kentekenplaat. Wij komen graag met deze twee personen in contact omdat zij mogelijk iets meer hebben gezien over de betrokken auto en verdachten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):