zaterdag, 16. april 2022 - 11:40

Man (29) gewond bij schietincident in Haagse woning

ambulance-politiemotor-evacuatie-ziekenhuis
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Den Haag

In een woning aan de Paterswoldestraat is vrijdagmiddag een 29-jarige man uit Den Haag gewond geraakt. 'Er zijn vier verdachten, waaronder ook het slachtoffer, aangehouden. De recherche doet op dit moment onderzoek', zo meldt de politie zaterdag.

Ziekenhuis

Rond 16.15 uur kwam er een melding binnen dat er geschoten zou zijn in een woning. Toen agenten ter plaatse kwamen in de woning troffen zij daar de 29-jarige man aan. 'Hij is vervoerd naar het ziekenhuis en behandeld aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is daar ook aangehouden als verdachte. In de woning heeft de politie ook een 36-jarige man uit Den Haag aangehouden', aldus de politie.

Nog twee aanhoudingen

Er zouden nog twee personen betrokken zijn geweest bij het schietincident. Na een korte zoekactie kon de politie op de Melis Stokelaan in Den Haag een 24-jarige man uit Utrecht en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanhouden. De recherche doet op dit moment onderzoek naar de betrokkenheid van de vier aangehouden verdachten en de toedracht van het schietincident.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: