donderdag, 12. mei 2022 - 10:38

Man zwaargewond na steekincident in Eindhoven

Ambulance
Foto: fbf
Eindhoven

Een 61-jarige man raakte vannacht zwaargewond bij een steekincident in een woning aan de Oude Doornakkersweg in Eindhoven. Zijn 63-jarige echtgenote – en medebewoner - is als verdachte aangehouden. De politie onderzoekt wat er zich precies heeft afgespeeld.

Melding 

De meldkamer van de politeie ontving rond 04.30 een melding van een steekincident in een woning aan de Oude Doornakkersweg in Eindhoven. Er speelde zich een ruzie af die kennelijk uit de hand liep en tot een steekincident leidde. Daarbij zou de melder in zijn buik gestoken zijn.

Onderzoek

In de woning op de locatie troffen agenten de 61-jarige bewoner aan die daadwerkelijk een steekwond aan zijn buik had opgelopen. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar wordt hij behandeld aan zijn verwondingen. Hij verkeert buiten levensgevaar. In de woning bevonden zich ook de echtgenote – en medebewoonster- én een ander familielid.

Aanhouding

De 63-jarige echtgenote is aangehouden als verdachte omdat zij mogelijk verantwoordelijk is voor het steken. Zij wordt vandaag verhoord over haar rol en aandeel in deze zaak.

De aanleiding en omstandigheden van het steekincident zijn nog niet geheel duidelijk. De onderzoekt wat er zich precies heeft afgespeeld. Op basis van onze eerste onderzoeksbevindingen vermoedt men dat een relationeel conflict ging.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: