zondag, 15. mei 2022 - 10:30 Update: 15-05-2022 10:37

Melding schietpartij Goirle blijkt vechtpartij om verkeersruzie

agenten-donker-politie
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Goirle

De politie in Goirle is zaterdagavond massaal op de been gekomen toen er rond 22.00 uur een melding van een vermeende schietpartij aan de Poppelseweg binnen kwam. Dit meldt de politie.

Kogelwerende vesten

'De in kogelwerende gestoken agenten ontdekten echter dat het om een uit de hand gelopen verkeersruzie ging waarbij niet geschoten was', aldus de politie.

Ergeren aan verkeersgedrag

Tegen 22.00 uur ergerde een bewoner van de Poppelseweg in Goirle zich aan verkeersgedrag van twee auto’s voor zijn deur. Hij besloot om daar wat van te zeggen en er ontstond een woordenwisseling. Nadat beide auto’s aanvankelijk waren vertrokken, keerden zij na een tijdje terug. 

Slagwapens

De inzittenden van de auto’s stapten uit en vernielden met onbekende slagwapens onder meer de auto van de aangever (43). Die kreeg zelf ook een klap waardoor hij een hoofdwond opliep. 

'Klappen op auto leken op schoten'

De vrouw des huizes interpreteerde de harde klappen op de auto echter als schoten en meldde de vechtpartij als schietpartij bij de politie. Daarvan bleek echter geen sprake. Het slachtoffer deed aangifte van zware mishandeling en de politie stelt een nader onderzoek in naar de daders.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: