woensdag, 1. februari 2023 - 16:31 Update: 01-02-2023 16:38

Man tijdens touwtjespringen in sportschool opgepakt voor bedreiging medewerker

spier-hardlopen-trainen-loopband
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Roosendaal

Woensdagochtend vroeg heeft de politie in een sportschool in Roosendaal een 50-jarige man uit Wouw aangehouden. 'De man wordt ervan verdacht dat hij een medewerker van een sportschool bedreigd heeft', zo laat de politie woensdag weten.

Man wilde zich niet registreren

Het incident gebeurde woensdagochtend 1 februari rond 7.30 uur aan de Badhuisstraat. 'De man wilde zich niet registreren bij binnenkomst, en daarna liep het al snel uit de hand', aldus de politie.

Intimidatie en bedreiging

De man kwam binnenlopen en de medewerker vroeg hem of hij zich wilde registreren, zoals dat bij die sportschool gebruikelijk is. De man begon vrijwel direct te roepen en de medewerker te intimideren, omdat hij vond dat niemand hem hoefde te vertellen wat hij moest doen. De medewerker vroeg de man vervolgens de sportschool te verlaten. De man deed dat niet, bedreigde de medewerker, en liep vervolgens door om in de zaal toch aan zijn sportroutine te beginnen.

Touwtjespringen

Toen agenten aankwamen was de man inmiddels begonnen met sporten, hij stond touwtje te springen. Agenten begeleidden hem de zaal uit. Onderweg naar buiten spoot hij met zijn bidon water richting de medewerker en ook buiten was de verdachte vervelend en werkte hij niet mee. De man zit nog vast.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: