zaterdag, 18. maart 2023 - 10:17

Man (42) overleden na geweldsmisdrijf in Maassluis

ambu-politieman-zaklamp-donker
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Maassluis

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 42-jarige man uit Maassluis om het leven gekomen na een geweldsincident in zijn woonplaats. Dit meldt de politie, die op zoek is naar getuigen en beelden, zaterdag.

Melding 'steekpartij'

De politie kreeg rond 02.30 uur de melding op de Fenacoliuslaan in Maassluis binnen, waar een steekpartij zou hebben plaatsgevonden. 'Dat bleek niet zo te zijn. Wel was sprake van een geweldsincident tussen twee personen, onder wie het slachtoffer. Mogelijk was er sprake van een vechtpartij', aldus de politie

In ziekenhuis overleden

Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht waar hij in de loop van de nacht overleed. De dader was toen al gevlucht en de politie zoekt hem.

Getuigen en beelden welkom

Het is nog niet duidelijk was er precies op de Fenacoliuslaan is voorgevallen en wat de toedracht is geweest. De politie is een buurtonderzoek gestart en ook de Forensische Opsporing is aan het werk. De politie doet met klem een beroep op getuigen. Ook beelden van voor, tijdens en na het incident zijn bijzonder welkom.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: