woensdag, 10. mei 2023 - 15:40

Politie doet onderzoek naar doodsoorzaak 41-jarige man uit Sneek

forens-auto-sporen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Sneek

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van overlijden van een 41-jarige man uit Sneek. 'Deze man werd dinsdagmiddag 9 mei overleden aangetroffen in zijn woning aan de Molenkrite. De politie sluit een misdrijf niet uit maar meerdere scenario’s staan nog open', zo meldt de politie woensdag.

Geen contact mogelijk 

De politie kreeg dinsdagmiddag 9 mei rond 14.30 uur een melding dat er geen contact gemaakt kon worden met de bewoner van de woning aan de Molenkrite in Sneek. 'Ter plaatse bleek inderdaad dat de bewoner niet open deed. Daarop is de politie de woning binnen gegaan en daar werd de overleden man aangetroffen', aldus de politie. Er is een onderzoek gestart naar de toedracht van het overlijden. Dit bestaat onder meer uit sporenonderzoek in de woning en een buurtonderzoek.

Politie zoekt informatie

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord wat kan helpen in het onderzoek. Heeft u de afgelopen week iets bijzonders of opvallends gezien in de buurt van de woning aan de Molenkrite neemt u dan contact op met de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):