maandag, 15. mei 2023 - 19:01

Politie doet onderzoek naar bedreiging in woning Emmen

Politieagent
Foto: Politie
Emmen

De politie doet onderzoek naar een incident waarbij een man in zijn eigen woning wordt bedreigd door twee verdachten. Dit vond plaats op donderdagavond 14 mei rond 22.30 uur. De verdachten wisten hierbij te ontkomen. De politie komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over de vluchtroute van de verdachten.

Intimidatie en bedreiging bewoner

De bewoner had een afspraak met een man die hij rond 21.00 uur in zijn woning binnen liet. Het gaat om een witte man van 30 à 35 jaar oud die met een Belgisch accent spreekt. Ook had hij een ringbaard. Na enige tijd, ongeveer een uur, verlielt de man de woning om naar eigen zeggen iets uit zijn auto te pakken. Vervolgens kwam hij kort daarna terug samen met een andere man. Ze intimideede en bedreigde de bewoner, die van zich af wist te slaan. De mannen vluchtte  via de brandtrap van het flatgebouw en de bewoner schakelde meteen de politie in.

Verdachten ontkomen

Het is nog onduidelijk wat de intenties zijn geweest van de mannen. Ook is het niet duidelijk hoe en in welke richting zij gevlucht zijn. Toch hoopt de politie dat er mensen zijn die deze mannen hebben weg zien rennen. Met name dat Belgische accent kan een opvallend kenmerk zijn, mogelijk dat het iemand is opgevallen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):