zaterdag, 3. juni 2023 - 9:19 Update: 03-06-2023 9:19

Twee mensen gewond bij steekpartij in Tilburg

agent-donker-ambu-zaklamp
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Tilburg

Tilburg - Bij een ruzie op de binnenplaats van een woning zijn vrijdagavond twee mannen gewond geraakt. De verdachte is aangehouden.

De twee mannen zitten vrijdag 2 juni 2023 om 16.20 uur op de binnenplaats van een woning aan de Jan Aartestraat. Op dat moment komt een bewoner van het pand met een mes aanrennen. Hij probeert één van de mannen te steken. De andere man houdt dat tegen en pakt het mes. Daardoor raakt hij gewond en rent hij weg om niet neergestoken te worden. De verdachte is helemaal door het lint en pakt een tafel die hij op het hoofd van de andere man kapotslaat. Daarna loopt de verdachte weg.

Aanhouding

Er is paniek in de woning waar meer mensen wonen. De politie en ambulance worden gebeld die snel ter plaatse zijn. Ambulancepersoneel ontferm zich over de slachtoffers. De verdachte kan snel in de omgeving aangehouden worden omdat hij zichzelf meldt bij een politieagent. Het mes wordt gevonden en in beslag genomen.  Eén van de slachtoffers moet voor onderzoek naar het ziekenhuis. De woning en de binnenplaats worden plaats delict gemaakt zodat de tactische en technische recherche het onderzoek kunnen starten. De verdachte wordt in het cellencomplex ingesloten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):