dinsdag, 6. juni 2023 - 15:51 Update: 06-06-2023 15:53

Toch geen sprake van ontvoering in Houten

politie-agenten-politieauto
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Houten

Afgelopen zondag 4 juni maakte de politie melding van een verdachte situatie rond een mogelijk ontvoerde vrouw nabij het Van der Valk hotel aan de Hoofdveste in Houten. 'Na uitvoerig onderzoek door de recherche is gebleken dat er geen sprake is van een ontvoering', zo meldt de politie dinsdag.

Melding getuige

Zondag om 16.55 uur kreeg de politie een melding van een getuige die had gezien dat vanaf het parkeerterrein van het betreffende hotel mogelijk een jonge vrouw van haar vrijheid werd beroofd en onder dwang in een auto werd geduwd. Hierbij waren vermoedelijk twee mannen betrokken. 'Uitgaande van een mogelijk scenario van ontvoering heeft de politie een oproep gedaan in de media en is uitvoerig rechercheonderzoek verricht', aldus de politie.

Geen strafbaar feit

De recherche heeft vandaag contact gehad met de vrouw. Zij verkeert in goede gezondheid en bevestigt dat zij op zondag rond 16.55 uur is opgehaald. Hierbij was geen sprake van een strafbaar feit. De politie heeft het onderzoek beëindigd en bedankt een ieder die naar de vrouw heeft uitgekeken en mogelijke tips heeft verstrekt.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):