zaterdag, 24. juni 2023 - 19:03 Update: 24-06-2023 19:57

Twee gewonden bij vecht- en steekpartij na feest bij hockeyclub in Waalwijk

agent-donker-beweging
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Waalwijk

Bij een vechtpartij bij een hockeyclub in Waalwijk zijn afgelopen nacht twee personen gewond geraakt door messteken. 'Eén van hen raakte daarbij ernstig gewond. De politie is een onderzoek gestart in de zoektocht naar de dader(s)', zo meldt de politie zaterdag.

Feest 

Volgens getuigen ontstond de vechtpartij kort voor 02.00 uur na een feest van de plaatselijke hockeyclub aan de Karel Lotsyweg. De voorzitter van de vereniging loopt op dat moment naar buiten om naar huis te gaan en wordt dan belaagd door een groepje onbekende jongeren. Leden van de club zien dit gebeuren en komen hem te hulp. 

Vechtpartij met getrokken messen

Dan ontstaat er een vechtpartij tussen beiden partijen waarbij ook messen worden getrokken. In ieder geval twee personen (20 en 17 jaar oud) raken daarbij gewond door messteken, waarvan één ernstig. Hierna maakt het groepje onbekenden zich uit de voeten. 

Slachtoffers naar ziekenhuis

Omstanders en hulpdiensten verlenen eerste hulp aan de slachtoffers die daarna naar het ziekenhuis worden overgebracht. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar het gewelddadige voorval. Daarbij worden getuigen gehoord en beschikbare beelden bekeken.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: