vrijdag, 11. augustus 2023 - 14:24 Update: 11-08-2023 14:27

Politie stuit op drugslab in voormalige bakkerij in Breda

drugslab-lfo-politie
Foto: Politie
Breda

De politie heeft donderdagmiddag in Breda in een voormalige bakkerij aan de Ettensebaan een werkend drugslab aangetroffen. 'Vermoedelijk wilde men er methamfetamine gaan produceren', zo meldt de politie vrijdag.

Aanhouding

'Een 57-jarige man uit Azerbeidjan werd ter plaatse door een arrestatieteam als verdachte aangehouden. Gisteravond werd in verband met deze zaak, met toestemming van de officier van justitie nog een 25-jarige man uit Tiel aangehouden. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld', aldus de politie.

Informatie

De recherche kreeg donderdag 10 augustus 2023 informatie dat in een voormalige bakkerij aan de Ettensebaan zich een drugslab zou bevinden. Mede vanwege de moeilijke benaderbaarheid van het pand en de mogelijke gevaarzetting, werd een arrestatieteam opgeroepen. In het gebouw werd inderdaad een werkend drugslab aangetroffen. Een 57-jarige man werd ter plaatse aangehouden.

LFO en FO

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen en Forensische Opsporing hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld. Vandaag en wellicht morgen wordt het laboratorium ontmanteld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):