vrijdag, 19. februari 2016 - 14:13

Advocaat verandert direct basisopstelling Feyenoord

Advocaat verandert direct basisopstelling Feyenoord
Foto: Archief EHF
Rotterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Aankomend weekend krijgt Feyenoord Roda JC op bezoek en de Rotterdamse club wil die wedstrijd maar wat graag winnen. Er moet iets veranderen bij Feyenoord, aangezien de laatste zeven wedstrijden verloren gingen.

Dat er iets gaat veranderen lijkt een zekerheid nu Dick Advocaat zich bemoeit als adviseur van de club. Naar alle waarschijnlijkheid zal de opstelling anders zijn dan de afgelopen weken. RTV Rijnmond meldt namelijk dat er getraind werd met Dirk Kuijt op de nummer 10 positie. Het is in ieder geval uitgesloten dat Advocaat tijdens de wedstrijd een plekje op de bank neemt. Die taken laat hij over aan hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst.

De achterhoede werd op de training gevormd door het kwartet Bart Nieuwkoop, Eric Botteghin, Terence Kongolo en Miquel Nelom. De voorhoede bestond uit Bilal Başaçıkoğlu, Michiel Kramer en Eljero Elia. Dat betekent dat laatstgenoemde weer een basisplek heeft. Twee wedstrijden geleden tegen Ajax stond de frivole buitenspeler prompt wissel.

Categorie:
Provincie: