vrijdag, 1. april 2016 - 14:27 Update: 01-04-2016 14:30

Wang heeft geldbedrag overgemaakt aan ADO Den Haag

 Wang heeft geldbedrag overgemaakt aan ADO Den Haag
Foto: ADO
Den Haag

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) ADO Den Haag heeft vrijdag bekendgemaakt dat grootaandeelhouder United Vansen een geldbedrag naar de noodlijdende voetbalclub heeft overgemaakt.

Over de grootte van de betaling doet ADO Den Haag verder geen uitspraken.

De KNVB zal van ADO Den Haag op zeer korte termijn het verzoek ontvangen om haar definitief terug te plaatsen in categorie 2. Medio maart deed Hui Wang namens grootaandeelhouder United Vansen al de uitspraak dat het ADO Den Haag zou behoeden voor een indeling in categorie 1. Door de betaling komt United Vansen deze belofte na en kan ADO Den Haag dit verzoek doen.

Algemeen Directeur Jan Willem Wigt is hier zeer verheugd over: "Ik ben blij dat United Vansen haar belofte nakomt en met ons meewerkt om uit te groeien tot een structureel gezonde Betaald Voetbal Organisatie. Over het betaalde bedrag doen wij geen uitspraken, anders dan dat het ruim voldoende is om dit verzoek te kunnen doen."

Wang blikt kort terug, om daarna weer vooruit te kijken: "Ons zakelijk huwelijk kende een stroeve start maar door de goede overleggen die wij afgelopen maand hebben gehad, is duidelijk geworden dat wij samen verder gaan. Zowel zakelijk als sportief liggen er nog veel kansen in Nederland en China die wij moeten benutten. De basis voor een gezonde samenwerking is nu gelegd. Hopelijk kunnen wij nu in alle rust verder bouwen aan deze mooie voetbalclub."

Categorie:
Provincie:
Tag(s):