donderdag, 21. april 2022 - 12:41

Ajax en Manchester United bereiken akkoord over Erik ten Hag

Foto van Ajax logo Arena | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Amsterdam

Ajax en Manchester United hebben donderdag 21 april overeenstemming bereikt over de overgang van Erik ten Hag naar de Engelse club. 'Ten Hag is sinds januari 2018 als hoofdtrainer in dienst bij Ajax en verlaat de club aan het einde van dit seizoen', zo maakt Ajax donderdag bekend.

Edwin van der Sar: We zijn Erik veel dank verschuldigd

'Vierenhalf jaar is een mooie periode, maar we hadden Erik graag langer bij Ajax gehouden. Hij gaat de stap maken naar een van de grootste clubs ter wereld, die in een fantastische competitie speelt. Wij zijn Erik sowieso veel dank verschuldigd voor wat hij tot nu toe met Ajax bereikt heeft, maar we zijn nog niet klaar. Aan het eind van het seizoen zal ik uitgebreider terugblikken op zijn vertrek, voor nu tellen de laatste wedstrijden van het seizoen waarin we met zijn allen de landstitel willen prolongeren', zo laat Edwin van der Sar weten.

'Nu maar één belang, de laatste vijf wedstrijden' 

'Ik ben blij dat het rond is en officieel bekend is gemaakt. Die duidelijkheid is belangrijk. Maar ik heb maar één belang nu en dat zijn die laatste vijf wedstrijden. Ik wil op een mooie manier afsluiten, dus met het kampioenschap. Met de titel kwalificeren we ons rechtstreeks voor de Champions League. Daar hoort Ajax thuis', aldus Erik ten Hag.

Categorie:
Provincie: