vrijdag, 15. december 2006 - 10:09

Debuut Mini Cabrio Sidewalk

De North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit van 7 – 21 januari 2007 markeert het werelddebuut van de nieuwe MINI Cabrio Sidewalk. Zoals van een MINI mag worden verwacht, heeft ook deze open versie een geheel eigen karakter met een opvallend dynamische en sportieve styling.

De nieuwkomer is herkenbaar aan 17 inch two-tone velgen, buitenspiegels in carrosseriekleur en een subtiel embleem met daarop de aanduiding ‘Sidewalk’ op de voorspatborden. De MINI Cabrio Sidewalk komt in de kleur Sparkling Silver en wordt daarnaast leverbaar in de carrosseriekleuren: Peper White, British Racing Green, Astro Black, en White Silver.

De al zeer complete standaarduitrusting van de MINI Cabrio wordt voor deze speciale uitvoering verder aangevuld met airconditioning, sportstoelen, lederen bekleding in English Malt Brown en leeraccenten op onder andere het stuurwiel en de versnellingspook.

Ook standaard is de Chrome Line afwerking voor onder meer de handrem, bekerhouders en het instrumentarium. De MINI Cooper S Cabrio Sidewalk is bovendien uitgerust met onder andere automatische airconditioning, Xenon verlichting en Limited Slip Differential.

Voor de MINI Cabrio Sidewalk zijn drie verschillende viercilinder motoren leverbaar, in vermogen uiteenlopend van 66 kW/90 pk tot 85 kW/115 pk en 125 kW/170 pk van het topmodel.
Categorie:
Tag(s):