zondag, 8. april 2007 - 15:43

Auto in greppel, bestuurder raakt bekneld

Zaterdagavond raakte op de Stijbeekseweg een 45 jarige automobilist uit Breda bekneld onder zijn auto nadat hij betrokken was bij een eenzijdige aanrijding. Het slachtoffer is met inwendig letsel overgebracht naar het Amphiaziekenhuis in Breda.

Rond 23.45 uur kwam er bij de politie de melding binnen van een verkeersongeval met letsel. Ter plaatse troffen de agenten een auto, liggend op de kop in een greppel aan. Al snel werd duidelijk dat de bestuurder op dat moment bekneld lag onder de auto. Een takelwagen van de brandweer kwam eraan te pas om het slachtoffer te bevrijden. Uit het eerste politieonderzoek blijkt dat de automobilist reed over de Strijbeekseweg in de richting van Ulvenhout. Door onbekende oorzaak raakte zijn auto in de slip en botste tegen een taluud waarna de auto over kop sloeg en terecht kwam in een greppel.

De politie is op zoek naar een ouder echtpaar die kort na het ongeval bij een nabijgelegen woning alarm heeft geslagen. De politie verzoekt dringend deze mensen contact op te nemen via het algemene nummer: 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):