donderdag, 5. april 2007 - 10:11

Drie personen gewond na frontale aanrijding

Amstelhoek

Drie personen raakten op woensdag 4 april gewond bij een vermoedelijk frontale aanrijding tussen twee bromfietsers. Rond 18.25 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding tussen twee bromscooters op de Mijdrechtse Zuwe achter het daar gelegen benzinestation. Bij de aanrijding zouden meerdere gewonden zijn.

Toen de eerste politiemensen ter plaatse kwamen, was er al een ambulance gearriveerd en door meerdere omstanders werd eerste hulp verleend. Drie jongens bleken gewond te zijn: twee van 16 jaar oud en afkomstig uit Uithoorn en een 17-jarige jongen uit Vinkeveen.

Eén van de 16-jarige jongens was er ogenschijnlijk ernstig aan toe. Hij werd per ambulance naar het VU-ziekenhuis in Amsterdam gebracht. De twee andere slachtoffers werden kort daarna per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht. Daar alle drie de betrokkenen nog niet konden worden gehoord, kon nog niet met zekerheid worden vastgesteld wat er is gebeurd. Hoogst waarschijnlijk zijn de beide brommers frontaal op elkaar gereden. De politie zet het onderzoek naar het ongeval voort.
Provincie:
Tag(s):