zaterdag, 6. januari 2007 - 16:22

Serie inbraken treft woonwijk Zeegraven

IJsselmuiden

In IJsselmuiden hebben in de nacht van woensdag op donderdag een aantal inbraken plaatsgevonden in de woonwijk Zeegraven. Hierbij werden onder meer geld, bankpasjes en een laptop gestolen, zo meldt de politie.

Op woensdagavond rond 23.00 uur vond er een inbraak plaats in een woning aan de Zeester. De dieven wisten de woning binnen te komen via de bijkeuken. Rond hetzelfde tijdstip werd ook een woning aan de Oester bezocht. Hier werden geld en bankpassen ontvreemd.

Rond 01.00 uur donderdagochtend heeft er een inbraak plaats gevonden in een woning aan de Koraal. Ook hier wisten de inbrekers zich toegang tot de woning te verschaffen door de deur van de bijkeuken open te breken. Uit de woning werd een laptop en geld gestolen. Ook een tweede woning aan de Koraal werd door inbrekers bezocht. Ook hier werd de achterdeur opengebroken. Uit deze woning zijn geld en bankpasjes ontvreemd.

Meerdere pogingen tot inbraak zijn er uit dezelfde buurt gemeld. Hierbij heeft men de woning niet kunnen betreden maar zijn er wel forse schades ontstaan aan deuren, kozijnen en sloten.
Provincie:
Tag(s):