vrijdag, 8. mei 2009 - 22:11

"Een fantastische (Miss)ie!"

Almelo

Op 9 mei zal de nieuwe Miss Regio bekend worden gemaakt. De deelnemers komen uit Nederland maar ook België. Miss Regio heeft als missie jonge vrouwen kleiner dan 1.74 m een kans te bieden in de modellenwereld.

De leeftijdscategorie is 16 t/m 26 jaar. De finale zal dit jaar worden gehouden in Almelo. Daarnaast zet Miss Regio zich in tegen het misbruik van vaak jonge meiden door loverboys.

Een speciaal VIP-arrangement voor bedrijven tijdens de finale van Miss Regio op 9 mei 2009 moet ervoor zorgen dat de stichting All Care Dott, die zich inzet voor slachtoffers van loverboys, met een mooie sponsorbijdrage naar huis gaat.

Geïnteresseerde bedrijven die zo'n arrangement boeken krijgen tijdens de finale behalve gratis entree voor zes medewerkers in de VIP-lounge, speciale belangstelling tijdens de finaleavond. Elke miss zal een VIP-bedrijf vertegenwoordigen en de miss die wint zal een dag promotie-activiteiten voor het gesponsorde bedrijf verzorgen. Alle opbrengsten van de avond zullen ten goede komen aan de stichting.
Categorie:
Tag(s):