vrijdag, 27. maart 2009 - 17:53

Voormalig marinevliegtuig gaat de hoogte in

Mill

Op maandag 13 april zal in Mill een ruim 25 ton zwaar voormalig marinetoestel op een 8 meter hoog trappenhuis geplaatst worden. Dit alles vanaf 11.00 uur bij Sport Party en Evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Het vliegtuig van zo’n 32 meter lang is verbouwt tot een luxe vergaderruimte inclusief 2 suites voor stijlvolle overnachtingen.

Na vele voorbereidingen, bouwen en nog meer voorbereidingen is het tweede paasdag eindelijk zover. De Breguet Atlantic, een voormalig Marinetoestel, zal op het outdoor terrein bij Fitland in Mill op een trappenhuis geplaatst worden. Het toestel staat al sinds juli vorig jaar op de parkeerplaats van Fitland en heeft daar een volledig nieuw interieur plus totale andere functionaliteit gekregen. Want was het eerst een toestel waarmee men onderzeeërs opspoorde en onschadelijk maakte, bij Fitland is het een vergaderruimte met twee hotelsuites.

Maandag 13 april is iedereen welkom bij deze spectaculaire plaatsing van het vliegtuig op het trappenhuis. Tijdens deze dag kunt u een geheel verzorgde overnachting voor 2 personen winnen in dit vliegtuig. U kunt namelijk deze dag voor 50 cent een ballon met een kaartje kopen die u vervolgens op kunt laten. De ballon die het verste weg komt en terug wordt gestuurd, wint de overnachting. Ook de vinder van de ballon krijgt een overnachting aangeboden. De opbrengst van deze actie is voor KiKa, Kinderen Kanker vrij.

Noteer maandag 13 april in uw agenda en kom vanaf 11.00 uur naar Sport Party en Evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Op de website www.fitland.nl kunt u ook meer informatie vinden over een brunch- en grillbuffet wat deze dag op het programma staat. Telefonisch is Fitland te bereiken via tel. 0485-455000.
Provincie:
Tag(s):