woensdag, 28. juli 2010 - 9:45 Update: 08-07-2014 0:28

Nederlandse Ancilla schittert opnieuw in Amerikaanse Playboy-special

Amsterdam

Het gaat goed met de Amerikaanse carrière van Ancilla Tilia. Voor de derde keer binnen zeven maanden tijd schittert het Nederlandse model in een special van de Amerikaanse editie van Playboy. Ditmaal niet in haar favoriete latex, maar in prachtige lingerie.

De lingeriespecial van het populaire mannenblad onderschrijft maar weer eens dat de geboren Rotterdamse steeds meer voet aan de grond in de Verenigde Staten krijgt. Zo wordt zij steeds vaker benaderd door bekende Amerikaanse fotografen of zij voor hen wil poseren. Het glamourmodel vertrekt daarom binnenkort naar Los Angeles om een maand lang diverse fotoshoots te doen.

Tilia (25) brak in 2004 als model door na een reportage in de Nederlandse editie van hetzelfde maandblad, waarbij zij tevens de cover sierde. Sindsdien vestigde zij door haar voorliefde voor latex, korsetten en hoge hakken vooral naam in de internationale fetish scene, al doet zij ook veel ander modellen- en presentatiewerk. Nadat zij in 2008 werd verkozen tot ‘Meest Sexy Vrouwelijke Vegetariër’, was Tilia te zien in een omstreden clip van Stichting Wakker Dier, die later verkozen werd tot "Commercial van het jaar"
Categorie:
Tag(s):