dinsdag, 8. februari 2011 - 23:30 Update: 10-10-2018 14:11

Arrestatieteam duikt op bij ernstige aanrijding A58 bij Breda

Ulvenhout

Bij een aanrijding op de A58 nabij Breda zijn dinsdagavond omstreeks 20.50 uur twee personen gewond geraakt nadat zij met hun voertuig op een vrachtwagen waren gereden. Gezien de schade aan de auto is dit met hoge snelheid gebeurd.

Volgens een woordvoerder van het KLPD is één van de inzittende zwaargewond geraakt door de aanrijding en is de andere inzittende er met lichtere verwondingen vanaf gekomen. Beide zijn naar een ziekenhuis vervoerd.

Saillant detail is dat op het moment van de aanrijding een speciale aanhoudingseenheid (arrestatieteam) van de politie zich bij de aanrijding ophield. De woordvoerder van de politie zegt tegen over Blik op Nieuws dat hij geen commentaar wilde geven over hun aanwezigheid. Het vermoeden bestaat dat er mogelijk spraken is geweest van een achtervolging die op deze wijze is geëindigd.

Eveneens is de wijze waarop het voertuig tegen de vrachtwagen is aangekomen opvallend. Aan de schade is te zien dat het voertuig waar de slachtoffers in zaten met de achterkant tegen de vrachtwagen is gekomen. De vrachtwagen liep geen noemenswaardige schade op door de aanrijding.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: