zaterdag, 14. mei 2011 - 14:06 Update: 08-07-2014 0:27

Javier Guzman ambassadeur van Stichting Intermobiel

Vanaf zaterdag is Javier Guzman ambassadeur van Stichting Intermobiel. Hiermee geeft hij aan achter Intermobiel en haar doelstellingen te staan.

Javier Guzman is bekend geworden als cabaretier. Hij heeft dit seizoen wederom een succesvol voorstelling neergezet genaamd OORVERDOVEND. In deze voorstelling neemt hij regelmatig gehandicapten op de hak. “Dit wil niet zeggen dat ik er niets mee heb. Juist dit soort contrasten zijn voor mij erg mooi”, aldus Javier. Stichting Intermobiel zet zich met een positieve insteek in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland. Deze jongeren zijn vaak ongezien door hun mobiliteitbeperking.

Stichting Intermobiel is erg trots op Javier Guzman als ambassadeur. Hij is een openhartige cabaretier, die de Intermobiel doelgroep ook aanspreekt. Vanuit zijn eigen ervaringen met minder goede periodes, waar hij iedere keer sterker uitkomt, heeft hij juist veel raakvlakken met de Intermobiel doelgroep. Intermobiel gebruikt ook veel humor om het leven luchtig te houden bijvoorbeeld door cartoons en strips op haar website www.intermobiel.com. De ervaringen op deze site dienen als voorbeeld en stimulans voor lotgenoten, hoe op een positieve en creatieve manier omgegaan kan worden met een lichamelijke handicap of chronische ziekte.
Categorie:
Tag(s):