maandag, 15. oktober 2012 - 9:24 Update: 08-07-2014 0:26

DJ Afrojack beste Nederlandse artiest

Amsterdam

DJ Afrojack of gewoon Nick van der Wall, is uitgeroepen tot de beste artiest van Nederland. De dj krijgt een MTV Europe Music Award in de categorie Best Dutch Act, maakte MTV maandagochtend bekend.

Hij versloeg met een ruime voorsprong Tiësto, Gers Pardoel, Chef’Special en newcomer Eva Simons.

Het jaar 2012 is een top jaar voor de 25-jarige Nick van der Wall. Hij won net als vorig jaar een Grammy Award, dit keer voor zijn samenwerking met Chris Brown op de track ‘Look At Me Now’ en is het hele jaar al non-stop aan het draaien over de hele wereld.

EMA's
Daarnaast maakt hij tijdens de uitreiking van de EMA's ook nog kans op de award voor World Wide Act. De EMA's worden op 11 november uitgereikt in de Festhalle in Frankfurt. De presentatie is in handen van Heidi Klum. Artiesten als No Doubt, Carly Rae Jepsen en Taylor Swift staan op het podium.

Even in Nederland
Afrojack is aankomende week weer in Nederland voor het Amsterdam Dance Event, wat van 17 tot 21 oktober in onze hoofdstad plaats vind. Hij opent ADE met zijn eigen event ‘Jacked’ (het populairste dance feestje van ons land) in Paradiso. Tijdens deze avond draaien ook de artiesten van zijn eigen label; Wall Recordings.
Categorie:
Tag(s):