maandag, 5. november 2012 - 13:06 Update: 08-07-2014 0:45

Opbeurende woorden Van Hanegem: 'Feyenoord volgend jaar titelkandidaat'

Rotterdam

(Elfvoetbal) Terwijl iedere Feyenoorder nog baalt van het 3-0 verlies bij FC Twente, fleurt clubicoon Willem van Hanegem de Rotterdamse fans op met positieve woorden.

De Kromme kijkt verder dan de nederlaag van gisteren en ziet dat Feyenoord dit jaar een fundament kan leggen voor de titel volgend jaar.

"Ook als FC Twente volgende week nóg een keer tegen Feyenoord zou moeten en wéér met 3-0 zou winnen, dan nog zou ik meer vertrouwen hebben in de toekomst van Feyenoord dan in die van FC Twente", schrijft hij in zijn column in het AD. "Feyenoord verloor niet omdat de tegenstander zo goed was, maar omdat er verdedigend niet werd gebracht wat had gemoeten."

"Deze wedstrijd moet Feyenoord meenemen om ervan te leren, bijvoorbeeld om tot de conclusie te komen dat het verdedigingscentrum anders bezet moet worden. Dat schiet echt wel wat tekort en bij harde conclusies daarover hoeft de leiding niet per se grote namen te ontzien", zo lijkt Van Hanegem op Joris Mathijsen te doelen. "Voor het overige moet Feyenoord doorgaan waar het mee bezig is. Probeer die jongens als Vilhena en Boëtius en noem ze allemaal maar op, te binden. Als ze dat doen, is Feyenoord volgend jaar kampioenskandidaat nummer 1."
Categorie:
Tag(s):