vrijdag, 15. februari 2013 - 18:04 Update: 08-07-2014 0:26

Jan Smit scoort 18e nummer 1 hit

Volendam

Een ongelooflijk succes en een nieuw Nederlands record voor Jan Smit: met het liedje, getiteld Hoop, Liefde En Vertrouwen, zet Jan zijn 18e nummer 1 hit op zijn naam.

De nieuwe single is vrijdag op 1 binnengekomen in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. De populaire zanger versterkt hiermee zijn erepositie in de lijst van artiesten met de meeste Nederlandstalige nummer 1 hits.

Het brengt Smit tevens op de tweede plaats, na The Beatles met 22 nummer 1 hits, in het historisch overzicht van artiesten met de meeste nummer 1 hits in de Nederlandse hitlijsten.

Hoop , LIefde En Vertrouwen, het liedje dat Jan speciaal voor zijn oudste dochter Fem heeft geschreven, is de vierde single afkomstig van het met platina bekroonde album Vrienden.

De cdsingle bevat 3 extra nummers die vorig jaar live zijn opgenomen tijdens de Ahoy jubileum concerten: de nummer 1 hits Altijd Daar, Echte Vrienden (met Gerard Joling) en zowel de live versie als de live clip van het nummer Hoop, Liefde En Vertrouwen.

De registratie van de succesvolle Ahoy concerten die Jan in het kader van zijn 15-jarig jubileum heeft gegeven, wordt eind februari uitgebracht op een live dvd en een 2cd + live dvd.

-o0o-
Categorie:
Tag(s):