maandag, 25. maart 2013 - 10:11 Update: 08-07-2014 0:26

Jim Bakkum vindt het krijgen van een tweede kindje 'niet vanzelfsprekend'

Musicalster Jim Bakkum laat maandag in de Telegraaf weten dat hij best nog een kindje zou willen. Jim: 'Zoals ik het nu voel, zou ik heel graag nog een kindje willen. Als ons dat tenminste gegeven is. Zoiets is niet vanzelfsprekend.'

Afgelopen november kregen Jim (25) en zijn vrouw Bettina Holwerda (34) een zoon, Lux. Jim is trots op Bettina en kijkt met grote bewondering hoe zij met de kleine Lux omgaat. Jim in de krant: 'Ja, het moeder worden heeft wel iets bij haar veranderd. Ik heb nog nooit iemand zó zien liefhebben. Dat vind ik fantastisch om te zien.' 'Maar ik kom nu dus op de tweede plaats', voegt Jim er lachend aan toe.

Het leven van Jim en Bettina veranderde drastisch door de komst van Lux. Jim: 'Ik was altijd vrij goed met kinderen. Maar toen we Lux kregen, werd ik toch best onzeker. Zo klein als het is, zo'n baby heeft meteen een eigen karakter, is al echt een persoontje. Dat besef je vooraf eigenlijk niet.' De musicalster richt zijn aandacht voorlopig nog helemaal op Lux en geniet met volle teugen van zijn zoon.
Categorie:
Tag(s):