zondag, 19. april 2015 - 20:33 Update: 20-04-2015 7:53

Irene Moors kan Life-4-You niet presenteren vanwege valpartij

Hilversum

Presentatrice Irene Moors is zondagmiddag kort voor de live-uitzending van Life-4-You zo hard gevallen dat zij moest worden overgebracht naar een ziekenhuis. Dit meldt de redactie van het programma op Facebook.

Irene Moors viel tijdens het oefenen met een gadget-fiets en kwam op haar hoofd terecht. Volgens Life-4-You-kok Sandra Ysbrandy was het een enorme klap, zo vertelt ze aan de Telegraaf.  Het leek er eerst op dat Irene 'alleen' een hoofdwond had en verder ongedeerd was gebleven. De hoofdwond moest wel worden gehecht.

De krant schrijft dat Irene's wond door de EHBO-dienst van de studio werd verbonden, maar wanneer de presentatrice last van duizeligheid blijft houden, wordt zij met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

Daar werden op de scan geen verontrustende zaken aangetroffen. Irene had 'alleen' een gat in haar hoofd, maar moest het van de artsen wel even rustig aan doen. Gelukkig was Loretta Schrijver bereid om hals over kop Irene's rol over te nemen. Loretta laat via de krant weten: 'Ik vind het ontzettend sneu voor Irene, maar ook voor die mensen die voor Carlo en Irene komen en dan moeten ze het met mij doen. Ik hoop dat ik een goede vervanging ben.'

Categorie: