vrijdag, 12. februari 2016 - 10:05 Update: 12-02-2016 11:30

Bugatti opent nieuwe showroom

Bugatti opent nieuwe showroom in Nederland
Leusden

Bugatti Netherlands en Bugatti Automobiles S.A.S. hebben donderdagavond op de Pon Campus in Leusden een nieuwe showroom voor Bugatti geopend. Het is de eerste dealershowroom van het merk die in Europa volgens het nieuwe showroomconcept is vormgegeven.

De Franse sportwagenfabrikant heeft de nieuw ontwikkelde corporate identity afgelopen herfst aan zijn dealers gepresenteerd en in de VS de eerste nieuwe dealerbedrijven geopend. In totaal is Bugatti momenteel via 27 vestigingen in 13 landen vertegenwoordigd.

'Enkele van onze meest trouwe klanten wonen in Nederland,' verklaarde Dr. Stefan Brungs, lid van de Raad van Bestuur van Bugatti Automobiles S.A.S. en verantwoordelijk voor Verkoop, Marketing, Klantenservice en Merk Lifestyle, ten overstaande van een groot aantal gasten. 'De opening in Leusden vormt dit jaar de eerste stap in een omvangrijk programma voor de lancering van onze nieuwe showrooms in Europa. Ik wil onze partner Pon graag bedanken voor de grote betrokkenheid bij en investering in ons merk.'

Met de opening van de nieuwe showroom is Pon precies op tijd om de nieuwe Bugatti Chiron in Nederland in een passende ambiance te presenteren, alvorens het model in maart op de autosalon in Genève als wereldprimeur wordt onthuld.

De 90 m2 grote showroom bevindt zich in ‘Het Koopmanshuis’, een centrale locatie op de Pon Campus in Leusden, nabij Amersfoort. Sinds 2012 is Pon exclusief verkooppartner van Bugatti.

Categorie:
Provincie: