woensdag, 16. november 2016 - 20:09 Update: 16-11-2016 20:16

Verkoop nieuwe Renault Scenic van start

Verkoop nieuwe Renault Scenic van start
Schiphol-Rijk

Renault introduceert vandaag de nieuwe Scenic in Nederland. Alle Nederlandse dealers hebben vandaag hun demonstratieauto opgehaald bij het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar 100 auto’s opgesteld stonden. De vierde generatie Renault Scenice staat vanaf 17 november in de showroom. De Grand Scenic volgt in december.

Met de nieuwe Scenic herovert Renault de leidinggevende positie in het MPV-segment. Met zijn sierlijke lijnen, tweekleurige carrosserie en standaard 20” wielen voor alle uitvoeringen heeft dit model een krachtige uitstraling. De bagageruimte blijft ongeëvenaard in deze klasse.

De Renault Scenic heeft een hightech karakter dankzij talrijke veiligheids- en assistentiesystemen, waaronder standaard met Active Emergency Braking System (AEBS) met Pedestrian Detection op alle uitvoeringen.

Het motorenaanbod omvat vier efficiënte diesel- en twee benzinemotoren. De dCi 110 dieselversie is bovendien leverbaar met de nieuwe Hybrid Assist-techniek van Renault. Deze versie met elektrische motorondersteuning is goed voor een bijzonder gunstig verbruik van 3,5 l/100 km en een CO2-emissie van slechts 92 g/km (NEDC). De auto is leverbaar vanaf € 32.160,-. Met deze prijs is Renault erin geslaagd om de Hybrid Assist techniek aan te bieden voor een zelfde prijs als modellen in het segment zonder deze technologie. De Hybrid Assist versie wordt leverbaar in het 1e kwartaal van 2017.

Categorie: