zondag, 17. april 2016 - 15:37 Update: 17-04-2016 19:02

Twee Britse tieners van veertien verdacht van moord op moeder en dochter

Twee Britse tieners van veertien vast op verdenking van dubbele moord
Foto: Archief EHF
Spelding

In Groot-Brittannië worden twee 14-jarige tieners ervan verdacht een dubbele moord te hebben gepleegd. Zij zouden een moeder en dochter hebben omgebracht.

De slachtoffers zijn Elisabeth Edward (49) en haar 13-jarige dochter Katie. De lichamen werden vrijdag aanagetroffen in een huis in Dawson Avenue in Spelding, zo schrijft de BBC. Het zou gaan om de woning van de slachtoffers.

Volgens de politie is er nog veel onduidelijk over de omstandigheden waaronder de beide slachtoffers om het leven kwamen. Ook moet er nog sectie worden uitgevoerd op de lichamen. Volgens de lokale media zouden moeder en dochter door messteken om het leven zijn gebracht. De politie kan dit niet bevestigen. Ook wordt er gemeld dat het bij de daders om een jongen en een meisje zou gaan. Ook dit heeft de politie niet bevestigd. De tieners zullen maandag voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen, aldus de BBC.

Het is onduidelijk wat de relatie is tussen de slachtoffers en de verdachten, en wat de aanleiding van de moord zou zijn.