dinsdag, 10. december 2019 - 10:07

Wijzigingen voorwaarden doorlopende kredieten ABN AMRO

auto met geld
Foto: MV
Amsterdam

Per 1 januari 2020 voert ABN AMRO wijzigingen door voor Flexibele Kredieten die tot medio februari 2019 zijn afgesloten. Op dit moment kan binnen de afgesproken limiet geld worden opgenomen, terugbetaald en eventueel weer worden opgenomen. Met de nieuwe voorwaarden kan er maximaal 2 jaar geld opgenomen worden, daarna start de terugbetaling van het krediet. Deze voorwaarden golden al voor klanten die vanaf medio februari 2019 een nieuw Flexibel Krediet hebben afgesloten.

Aanleiding voor de wijziging in de voorwaarden is dat ABN AMRO dit leenproduct meer wil laten aansluiten bij deze tijd en de wensen van klanten. Klanten worden hierover gefaseerd geïnformeerd, vanaf vandaag en uiterlijk binnen 2 weken ontvangen zij hierover een brief.

ABN AMRO maakte eerder bekend dat het per 9 december niet langer mogelijk is om nieuwe Flexibele Kredieten af te sluiten. Dit komt omdat de vraag naar Flexibele Kredieten is afgenomen. Daarnaast is er een toenemende behoefte bij klanten om af te lossen op leningen.

Categorie:
Provincie: