maandag, 15. februari 2016 - 15:41 Update: 17-02-2016 16:02

Regenboogforel Aldi besmet met listeria bacterie

Ook listeria bacterie aangetroffen op forel van Aldi
Foto: Aldi
undefined

Supermarktketen Aldi roept gerookte regenboogforel 125 gram terug, omdat daarin de listeriabacterie is aangetroffen. Dit meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) maandagmiddag.

De winkel vraagt klanten de gerookte regenboogforel in de smaken naturel, peper en knoflook niet op te eten, maar terug te brengen naar een Aldiwinkel. 'Het gaat om Gerookte Regenboogforel 125 gram, in de smaken naturel (€1,89), peper en knoflook (beide €1,85), van de firma H. van Wijnen B.V.', meldt ook de Aldi maandagmiddag.

'In de Gerookte Regenboogforel van de firma H. van Wijnen B.V. is de listeria bacterie aangetroffen. Uit voorzorg verzoeken wij u om de smaken naturel, peper en knoflook te retourneren', aldus de Aldi. 

Deze listeria bacterie kan bij bepaalde hoeveelheden gevaarlijk zijn voor de gezondheid. De Aldi vraagt mensen die het artikel gekocht hebben om dit niet op te eten en, al dan niet aangebroken, in één van de Aldi-winkels te retourneren. Klanten krijgen vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug.

Categorie:
Provincie: