maandag, 20. juni 2016 - 18:01 Update: 20-06-2016 18:04

Patiënten Isala geen hinder van landelijk actiedag medisch specialisten

Patiënten Isala geen hinder van landelijk actiedag medisch specialisten
Foto: Archief EHF
Zwolle

Patiënten van het Isala ziekenhuis in zullen dinsdag 21 juni geen hinder ondervinden van de landelijke actiedag van medisch specialisten vanwege een meningsverschil over de uitbetaling van pensioenpremies. Dit heeft Isala maandag laten weten.

Uitbetaling pensioenpremies

Op dinsdag 21 juni voeren medisch specialisten in dienstverband en andere beroepsgroepen een landelijke actie. Reden is het verschil van mening over de uitbetaling van de pensioenpremies na verandering van de belastingregels per januari 2015. De Raad van Bestuur van Isala heeft met de medisch specialisten in dienstverband afgesproken dat patiënten van Isala geen hinder zullen ondervinden van deze actie. 

De specialismen die aansluiten bij deze actie zijn: kindergeneeskunde, neonatologie, reumatologie, sportgeneeskunde, psychiatrie, revalidatiegeneeskunde, klinische farmacie, klinische fysica en pathologie. 

Alle geplande afspraken op deze dag vinden dus gewoon plaats, alle poliklinieken zijn telefonisch bereikbaar en spoedzorg gaat uiteraard door. Dit geldt voor alle locaties van Isala in Zwolle, Meppel, Kampen, Heerde en Steenwijk. 

Categorie:
Provincie: