dinsdag, 5. januari 2016 - 22:11 Update: 05-01-2016 23:58

Relatie Tim Douwsma en Stephanie Tency voorbij

Tim Douwsma is weer vrijgezel
Hilversum

Tim Douwsma (28) en zijn vriendin Stephanie Tency (25) zijn uit elkaar. Dat heeft Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard bekendgemaakt.

De twee kregen in juni van dit jaar een relatie en hadden het maandenlang heel goed met elkaar. Half december zouden er bij RTL Boulevard al tips zijn binnengekomen dat de relatie tussen de zanger-musicalster en de Miss Universe Nederland scheurtjes vertoonde. Het stel zou naar eigen zeggen 'er alles aan gedaan hebben hebben', maar ze konden de relatie niet meer redden.

Een reden voor de breuk wordt niet gegeven. In augustus vertelde Stephanie, die behalve model ook tv-presentatrice en actrice is, nog dat ze een mooie toekomst voor zich zag met Tim Douwsma. Ze liet zelfs weten 'klaar' te zijn voor een aanzoek van haar 'John Travolta', zo weet Show.nl. Stephanie: 'Soms zijn we echt twee kleuters. Dan kunnen we lekker gek doen en de hele wereld vergeten. Ik wil niks anders meer. Dit is hem. Doe maar een ring om mijn vinger, schat!'

In mei van dit jaar ging de relatie tussen Tim Douwsma en zijn jeugdvriendin Marrit Nicolaï uit. Ze hadden besloten er een punt achter te zetten vanwege hun drukke agenda's. Of drukke agenda's ook nu weer een oorzaak zijn voor de breuk is onbekend. Douwsma zingt momenteel in Grease en presenteert het kinderprogramma Cup Cake Cup bij AvroTros. Ook leent hij zijn stem aan avonturier Robinson Crusoe voor de Nederlandse versie van de nieuwe gelijknamige animatiefilm.