donderdag, 3. maart 2016 - 17:37 Update: 03-03-2016 17:43

Geen 'verplicht' wit meer tijdens Sensation

Geen 'verplicht' wit meer tijdens Sensation
Foto: Sensation
Amsterdam

Sensation breekt dit jaar met de witte dresscode. Dit heeft de organisatie van het dancefeest donderdag bekendgemaakt.

Zwart of wit

Het nieuwe showthema Angels and Demons staat in het teken van all over zwarte en witte outfits. Op zaterdag 2 juli keert Sensation terug naar de Amsterdam ArenA. Met de splinternieuwe show, ‘Angels and Demons’, worden bezoekers dit jaar uitgedaagd om geheel in het zwart of wit te komen. 

Hiermee breekt de organisatie met de traditie van de strikt witte dresscode en worden bezoekers meer dan ooit betrokken bij het thema. De kaartverkoop van Sensation start op zaterdag 26 maart om 10.00 uur via Sensation.com.

Sander Vermeulen, creatief directeur van Sensation: ‘De jaarlijkse première in de Amsterdam ArenA blijft voor mij de meest bijzondere Sensation van het jaar. Ik kijk er enorm naar uit om de editie van vorig jaar te overtreffen en ik weet zeker dat dit gaat lukken. Het showthema in combinatie met de zwarte en de witte dresscode geeft de show een nieuwe dimensie. We passen de meest vooruitstrevende technieken toe, bezoekers vormen een belangrijker onderdeel van de show dan ooit tevoren en we gaan los met nooit eerder vertoonde showeffecten.’  

Vorig jaar kwamen 40.000 in het wit geklede danceliefhebbers samen om ‘The Legacy’ te eren en schreef het jaarlijks terugkerende dance evenement geschiedenis met haar 15 jarige jubileum. Dit jaar vraagt Sensation haar bezoekers middels een aanduiding op het ticket geheel in het zwart of wit te komen. De nieuwe show ‘Angels and Demons’ is een paradoxale reis waarbij tegenstellingen worden uitgedaagd een eenheid te vormen.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):