dinsdag, 19. juli 2016 - 7:43 Update: 19-07-2016 7:45

Mr. Probz aangehouden na weigeren politiecontrole

Mr. Probz aangehouden na weigeren politiecontrole
Foto: YouTube
Amsterdam

Mr. Probz is klaar met de politie-controles en weigert nog om mee te werken. Afgelopen zondag werd hij opnieuw door de politie van Amsterdam aan de kant gezet in zijn opvallende bolide.

Een agent kwam op zijn motor achter hem aan en wilde hem meenemen voor een verkeerscontrole even verderop in Diemen. Maar Mr. Probz had daar geen zin in en zette z'n auto direct aan de kant op een parkeerplaats.

De politie van Amsterdam zegt hierover: “De agent stopte met zijn motor naast de auto en vroeg de bestuurder om mee te rijden naar plaats van de controle. Dit weigerde hij. De agent vertelde hem dat automobilisten verplicht zijn de aanwijzingen op te volgen, maar de bestuurder weigerde nogmaals.” Omdat Mr. Probz weigerde werd hij aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Mr. Probz schreef op Facebook een lang verhaal over zijn aanhouding. “Ik deel dit verhaal met jullie omdat ik er een beetje klaar mee ben. Het feit dat ik een opvallende auto rijd mag geen reden zijn om mij aan te houden, iets dat inmiddels zeer frequent voorkomt.”

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: