vrijdag, 17. maart 2017 - 19:21 Update: 18-03-2017 22:36

Hackers stelen seksfoto's en -video's van vlogster Laura Ponticorvo en zetten ze online

Seksfoto's en video's van Laura Ponticorvo online
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF

Van de Nederlandse vlogster Laura Ponticorvo zijn door hackers achter The Fappening 2.0 seksfoto's en -video’s gestolen en online gezet. Volgens RTL Boulevard is zij hiermee het eerste slachtoffer van The Fappening 2.0.

De hackers hebben het The Fappening 2.0 genoemd naar de vorige grootschalige hack uit 2014.  Fappen is een ander woord voor masturberen en happening maken Fappening. Bij de vorige hack werden er privéfoto’s en -video’s gestolen van enkele honderden beroemdheden, waaronder Kate Upton en Jennifer Lawrence.

Eerder deze week werden er van een aantal beroemdheden gestolen foto’s online gezet. Onder andere van de Britse actrice Emma Watson.

Foto’s en video’s van Laura Ponticorvo

Van de Nederlands-Italiaanse vlogster zijn foto’s en video’s online gezet waarop te zien is dat zij seksuele handelingen verricht. Alleen en met haar partner. De beelden zijn in haar privé omgeving opgenomen. Ponticorvo heeft aangifte gedaan bij de politie. 

Ponticorvo heeft dezelfde advocaat in de arm genomen als Patricia Paay. Deze heeft een waarschuwing doen rond gaan aan websites om het materiaal niet te plaatsen.

Categorie: