dinsdag, 22. februari 2022 - 14:23 Update: 22-02-2022 15:20

Aangifte binnengekomen tegen zangeres Glennis Grace om ruzie in supermarkt

supermarkt-winkelkarretje-drukte
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Amsterdam

Er is tegen zangeres Glennis Grace aangifte gedaan voor haar betrokkenheid bij een ruzie in een supermarkt op zaterdagavond 12 februari van dit jaar. Ook tegen haar 15-jarige zoon en een 27-jarige man is aangifte gedaan.

OM

Het drietal wordt mogelijk verdacht van mishandeling van winkelpersoneel van de supermarkt maar het Openbaar Ministerie (OM) wil niet precies zeggen wat er in de aangifte staat. 

E-sigaret

Volgens eerdere berichtgeving zou de 15-jarige zoon van de zangeres die zaterdagavond de 12e februari in de supermarkt zijn aangesproken op het gebruik van een e-sigaret in de winkel. Dit zou vervolgens hebben geleid tot duw- en trekwerk. Nadat de 15-jarige zoon thuis het verhaal aan zijn moeder vertelde ging Grace samen met haar zoon en een 27-jarige man terug naar de supermarkt om verhaal te halen. 

'Uitgelachen'

Grace zou daar zijn uitgelachen volgens haar advocaat waarop zij een winkelmedewerker zou hebben geduwd en hebben geprobeerd te schoppen en slaan. Maar daar herkent de zangeres zich niet in. Zij zou hebben geprobeerd een vechtpartij te voorkomen.

Cel

Vervolgens werd het drietal aangehouden en verbleef Glennis bijna drie dagen in een cel en werd zij die dinsdagavond vrijgelaten.

Categorie:
Provincie: