zondag, 6. december 2015 - 16:04 Update: 06-12-2015 19:33

Drie mannen gearresteerd voor openlijke geweldpleging

Arrestaties na intrappen voordeur in Breda
Foto: MV
Breda

De politie arresteerde drie personen op verdenking van openlijke geweldpleging. Het trio wordt verdacht van vernieling van een voordeur van een woning in de Oranjeboomstraat in Breda.

De bewoner van het huis was zaterdagmiddag 5 december 2015 om 18.00 uur spullen aan het lossen. Om die reden stond de voordeur open. Op een gegeven moment stond er in een onbewaakt moment een onbekende man in de hal van de woning. Kennelijk was hij in gezelschap van nog twee anderen, die buiten stonden. De onbekende weigerde in eerste aanleg om te vertrekken. Er ontstond een schermutseling waarbij de bewoner de vreemdeling buiten wist te werken. Meteen daarna werd met grof geweld de voordeur ingetrapt. Door het geweld werd de voordeur vernield, het slot ontwricht en het kozijn beschadigd.

In de cel

De politie werd gewaarschuwd en wist het dronken trio te achterhalen. De drie mannen werden gearresteerde en overgebracht naar het politiebureau. Het ging om: - Een 24 –jarige man uit Breda - Een 32 –jarige man uit Ravels (België) - Een 33 –jarige man uit Breda Het drietal is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: