woensdag, 30. december 2015 - 15:45 Update: 30-12-2015 22:51

Brandstichting op partyboot No Surrender

Politie onderzoekt brandstichting partyboot No Surrender
Foto: Archief EHF
Bergen op Zoom

De politie is een onderzoek gestart naar mogelijke brandstichting van een partyboot in de nacht van dinsdag op woensdag in Bergen op Zoom in de Theodorushaven. 'Op de boot zijn recent een aantal feesten gevierd van motorclub No Surrender', meldt de politie woensdag.

Rond middernacht zag een voorbijganger rook en vlammen uit de partyboot komen en belde het alarmnummer. De toegesnelde brandweer had het vuur met behulp van twee tankautospuiten en een blusboot snel onder controle, maar kon aanzienlijke schade aan het interieur en de buitenkant van de boot niet voorkomen. De partyboot is in het recente verleden gebruikt voor feesten van motorclub No Surrender. Ook heeft het een bijdrage geleverd tijdens de uitvaart van clublid Brian Dalfour op 24 oktober jl.

Onderzoek

Door de recherche is inmiddels een onderzocht gestart omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. De uitslag hiervan is nog niet bekend. Het  gegeven dat de partyboot enkele maanden gebruikt is door motorclub No Surrender wordt meegenomen in het onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: