vrijdag, 1. januari 2016 - 13:16 Update: 01-01-2016 13:23

Dakloze (22) aangereden door auto, bestuurder gaat er vandoor

Dakloze (22) aangereden door auto, bestuurder gaat er vandoor
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Almelo

In Almelo heeft een automobilist in de nacht van donderdag op vrijdag een dakloze man (22) aangereden op de Nieuwstraat en is er vervolgens vandoor gegaan. dit meldt de politie die op zoek is naar getuigen vrijdag.

'Omstreeks 1.42 uur kwam er een melding binnen van een aanrijding tussen een personenauto en een voetganger op de Nieuwstraat in Almelo. De auto zou zijn doorgereden', aldus de politie. 

Politieagenten troffen een 22-jarige gewonde man aan zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij was door de aanrijding over de motorkap gevlogen en daarna op straat beland. 

Kenteken met '11'

De bestuurder van de auto, waarschijnlijk een zilverkleurige Ford Focus met mogelijk het cijfer ‘ 11’ in het kenteken, was wel even gestopt maar heeft zijn of haar identiteit niet kenbaar gemaakt. De voetganger is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis alwaar hij werd geopereerd en is opgenomen.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van deze aanrijding en uiteraard de bestuurder van de zilvergrijze auto die de aanrijding heeft veroorzaakt. Het is goed mogelijk dat deze auto schade aan de rechtervoorzijde heeft. De politie is bereikbaar op 0900 8844 of anoniem tippen kan ook op 0800 7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: