woensdag, 6. januari 2016 - 16:41 Update: 06-01-2016 17:00

Politie onderzoekt melding meisje in auto getrokken

Politie onderzoekt melding meisje in auto getrokken
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Steenbergen

De politie kreeg woensdagmiddag een melding dat een meisje op een parkeerplaats in Steenbergen aan de Afgeslechtedijk door een man in een auto werd getrokken, waarna de auto er vandoor ging. Dit meldt de politie woensdag.

'Een alerte getuige zag dit incident rond 12.55 uur gebeuren', aldus de politie. Hij waarschuwde de politie, die onmiddellijk groot alarm sloeg. In de wijde omgeving werden controleplaatsen ingesteld. 

Ook werd onmiddellijk het signalement van de auto via Burgernet en Twitter verspreid. De politie kreeg hierop enkele zeer bruikbare tips, zoals mensen die de bewuste auto zagen rijden.

Aanhouding

Rond 13.55 uur zagen agenten de grijze personenauto van het merk Audi in de buurt van Oud-Gastel rijden. De auto werd gecontroleerd op de Kruislandseweg. In de auto zaten een 29-jarige man uit Oudenbosch en een 28-jarige vrouw uit Etten-Leur. 

De man is door de politie aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht. De vrouw is naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht, waar een verklaring van haar wordt opgenomen. De politie onderzoek het voorval.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):