zaterdag, 9. januari 2016 - 13:15 Update: 09-01-2016 13:24

Man biedt zendapparatuur aan via Marktplaats en wordt beroofd

Man biedt zendapparatuur aan via Marktplaats en wordt beroofd
Foto: Archief FBF.nl
Epe

Een 56-jarige man uit de gemeente Franekeradeel is vrijdagmiddag rond 14.15 uu met geweld beroofd van zijn zendapparatuur tijdens de zakelijke transactie in Epe.

De drie daders zijn gevlucht via de snelweg A50. De politie zoekt getuigen voor het verdere onderzoek van deze beroving.

Vrijdagmiddag had het slachtoffer afgesproken voor de verkoop van zendapparatuur op een parkeerplaats in Epe aan de Stationsstraat. De apparatuur had de man via Marktplaats te koop aangeboden. Toen de man zijn auto opende voor het tonen van de goederen, werd hij door een van de daders mishandeld. De daders gingen er met de weggenomen apparatuur vandoor in een blauwe Mercedes via de A50. Het slachtoffer achtervolgde hen korte tijd maar staakte dit vanwege de verkeers-gevaarlijke acties door de daders op deze snelweg richting Apeldoorn. Daarbij zijn meerdere automobilisten zowel links als rechts met hoge snelheid ingehaald door de vluchtende daders.

Hierop staakte het slachtoffer zijn achtervolging en belde de politie.De man heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld.

Politie zoekt getuigen

De politie vraagt getuigen of mensen die menen anderszins informatie te hebben om contact op te nemen met de politie in Oost-Nederland.. Het overvallenteam heeft deze zaak in onderzoek.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: