maandag, 15. februari 2016 - 16:29 Update: 15-02-2016 19:58

Automobilist zwaargewond door naar binnen vliegend ijzer

IJzeren object door voorruit verwondt automobilist in Deurne
Foto: Archief EHF
Deurne

Bij een bizar ongeluk is de bestuurder van een personenauto maandagochtend zwaargewond geraakt toen een ijzeren voorwerp door de voorruit sloeg. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Het incident deed zich voor op de Helmondsingel in Deurne. Rond 11.30 uur reed de personenauto, met daarin twee Duiters, over de N270 ter hoogte van tankstation ‘t Zandbos. Plotseling werd de auto geraakt door een ijzeren voorwerp, vermoedelijk een onderdeel of lading van een vrachtauto. 

Na de klap wist de 31-jarige bijrijder de auto veilig aan de kant te zetten. De 36-jarige bestuurder bleek ernstig gewond aan zijn hoofd. Hij is in zorgwekkende toestand met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Getuigen

De politie is een onderzoek begonnen en zoekt mogelijke getuigen van het ongeluk. In het bijzonder is de politie op zoek naar chauffeurs die sinds maandagochtend onderdelen of lading van hun voertuig missen. Getuigen of mensen met een informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):