zaterdag, 20. februari 2016 - 17:26 Update: 22-02-2016 13:34

Parkeerwachten geven uitvaartverzorger parkeerbon tijdens uitvaart

Uitvaartverzorger krijgt tijdens uitvaart boete voor fout parkeren
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Gorinchem

Uitvaartverzorger Anne Besems uit Gorinchem kreeg vrijdagavond van parkeerwachten een boete voor het fout parkeren van de rouwbus tijdens de uitvaart.

De rouwbus was, voorzien van rouwvlaggen en een bordje Besems Uitvaartverzorging, geparkeerd vlakbij Huize Steydeld. Besems was op dat moment bezig met de verzorging en het in de kist leggen van een overledene. Dit meldt Anne Besems van Besems Uitvaartverzorging op Facebook. Besems: Dit gaat in mijn beleving toch echt te ver. Sta je in de avond om 19.30 uur met de rouwbus, duidelijk zichtbaar voorzien van rouwvlaggen en een bordje achter de ruit met Besems Uitvaartverzorging vlakbij Huize Steyndeld, geven de parkeerwachten een bekeuring voor fout parkeren....???!!!! Dan komen ze toch echt geld tekort bij de gemeente Gorinchem. In ieder geval gaat dit ze landelijke bekendheid opleveren.'

De boete bedraagt 90 euro, zo is te zien op de foto van de bekeuring op Facebook. Dit moet Besems betalen voor het parkeren op een plek waar een parkeerverbod geldt. Inmiddels heeft het hoofd publieke zaken van de gemeente Gorinchem contact opgenomen met Besems. Hij heeft beloofd dat maandag zal worden uitgezocht waarom de parkeerwachten besloten de rouwbus te beboeten. Wordt dus vervolgd.

Categorie:
Provincie: