zondag, 21. februari 2016 - 21:21

Aangereden fietsster in Epe overleden

Aangereden fietsster in Epe overleden
Foto: MV
Epe

Een 56-jarige vrouw uit Epe die vrijdagmiddag op de kruising Ganzenebbeweg met de Geerstraat werd aangereden door een auto, is zondag aan haar verwondingen overleden. Dit maakte de politie bekend.

Rond 16.00 uur fietste de vrouw over de Ganzenebbeweg richting de Geerstraat en werd aangereden door een 22-jarige bestuurder, die over de Geerstraat reed en linksaf sloeg de Ganzenebbeweg in. Het 56-jarige slachtoffer is, nadat ter plekke eerste hulp was verleend, met spoed per ambulance naar het Isala ziekenhuis in Zwolle vervoerd. Hier is zij aan haar verwondingen overleden.

De politie deed vervolgens onderzoek naar de toedracht. Verkeersongevallenanalyse stelde technisch onderzoek in en agenten spraken met getuigen. De 22-jarige man, eveneens afkomstig uit de gemeente Epe, is aangehouden als verdachte en naar het politiebureau overgebracht voor verhoor. Ook is een blaastest afgenomen om te kijken of er sprake was van alcoholgebruik, dit bleek niet zo. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: